avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperare cautiune
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare cautiune

Am o hotarare civila data deTribunal in care mi s-a admis in parte contestatia la executarea silita. S-a dispus anularea partiala a actelor de executare silita. S-a stabilit ca, cheltuielile din intreaga suma stabilita cu titlu de cheltuieli aferente executarii silite se împarte la ambele parti care trebuie sa suporte in mod egal cheltuielile de executare silita. Banii mi-au fost retinuti de catre executor numai mie.
Ce ar trebui sa fac ?
O cerere catre executor la care sa anexez hotararea civila definitiva si sa-i cer 1/2 din intreaga suma ?
Oare executorul nu a primit prin posta aceiaşi hotarare ? Nu ar trebui sa se sesizeze ?
Redactarea hotararii a fost in data de 07.07. In data de 09.07 am primit hotararea.
La prima instanta am platit o cautiune de 1.000 lei. Cat trebuie sa astept pentru a formula cererea pentru restituirea sumei ? Nu am cerut la a doua instanta si restituirea cautiunii. Avand in vedere ca instanta a dispus partii adverse sa-mi plateasc 1.500 lei sumă aferenta primei faze a judecatii (onorariu avocaţial), mai este necesar sa treaca 30 zile ?
Pentru recuperarea taxelor de timbru la cele doua instante, trebuie sa fac cereri la fiecare in parte si sa atasez acte . Care sunt acestea ? Hotararea civila poate fi copie dupa cea pe care am primit-o ? Adica definitiva ?
Va multumesc anticipat pentru sfaturi.
Ultima modificare: Duminică, 19 Iulie 2015
vicamircea, utilizator
Cel mai recent răspuns: vicamircea , utilizator 16:39, 19 Iulie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare costuri din executare silită vicamircea vicamircea În data de 03.06, secţia I-A civilă a Tribunalului Timiş a întocmit minuta Deciziei nr.580/A/03.06.2015 pronunţată în dosarul nr.19369/325/2014. Pe ... (vezi toată discuția)
Recuperare recipisa cautiune - cererea suspendare nu a fost admisa Notsure Notsure RECUPERARE RECIPISA CAUTIUNE Buna ziua! Am urmatoarea intrebare: am o contestatie la executare, pentru care am solicitat si suspendarea- am platit ... (vezi toată discuția)
Cautiune leona777 leona777 as vrea sa stiu : daca am platit o cautiune in civil ptr suspendare executare silita, si apoi am pierdut procesul, pot recupera cautiunea, sau nu ? multumesc ... (vezi toată discuția)