avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ANAF Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

ANAF Executare silita

Buna ziua,
Societate comerciala fara activitate din 2006, datorii 0, se depun situatiile financiare pana in 2007. Incepand cu 2008 nu se mai depun situatiile financiare. In anul 2009-2010 se aplica impozitul forfetar. In 2013 societatea este dizolvata si radiata din oficiu prin hotarare judecatoreasca. Judecatorul sindic respinge atragerea raspunderii materiale a administratorului printr-o sentinta din ianuarie 2013. In februarie 2013 se dispune radierea debitorului din registrul in care este inmatriculat prin hotarare judecatoreasca definitiva. In 2015 ANAF inca nu renunta la executarea silita. Va rog, ma puteti ajuta cu un raspuns in ceea ce priveste aceasta problema⦆? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Dizolvare societate alin_bv alin_bv Spuneti-mi va rog in momentul dizolvarii unei societati, se poate face impunerea din oficiu pentru impozitul forfetar de catre ANAF chiar daca nu au fost ... (vezi toată discuția)
Societate fara activitate - impozit forfetar narcisa07 narcisa07 Am si eu o intrebare: am o societate (SRL) care de 3 ani nu are activitate dar nu am declarat-o suspendata, sunt asociat cu 10% si administarator, i-am depus ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar societate dizolvata alinaeg alinaeg Societate comerciala cu activitate principala baruri fără punct de lucru și fără activitate din 2006, fără datorii, cifra de afaceri 0, dizolvata în ... (vezi toată discuția)