avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Intrebare pentru o persoana juridica din domeniul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Intrebare pentru o persoana juridica din domeniul muncii :

Intrebare pentru o persoana juridica din domeniul muncii :

Am 51 de ani varsta, pe data de 25.09. 2015, fac 35 de ani vechime in munca, din care un an si 4 luni am fost militar. Sunt posesor al adeverintei eliberata de societate, precum ca in perioada 1980-2011, fara armata, beneficiez de grupa a doua de munca + ca in aceasta perioada am lucrat 7 ani cu handicap accentuat, unde posed certificat de handicap.

Intrebare : Pot beneficia concomitent de ambele legi date de Guvernul Romaniei pentru grupa a doua de munca +legea pentru persoanele cu handicap, pentru reducerea varstei de pensionare, si daca ma incadrez.

Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Aplicarea prevederilor legale pentru reducerea vârstei standard de pensionare Marinmarinmarin Marinmarinmarin Pot să deschid dreptul de pensie pe legea 223/2015 ( în martie 2020 , la 18 ani lucrați în armată în grupa specială beneficiez de reducere cu 9 ani ) , ... (vezi toată discuția)
Iesirea la pensie nelumario nelumario Buna, sunt angajat ca electrician din anul 1980,angajat la Regia de transport in comun Timisoara din luna februarie,in perioada 08.02.1980 - 31.12.1989, am ... (vezi toată discuția)
Cand pot beneficia de pensie? ghiorghe ghiorghe Sunt nascut in 21-04-1961. Din anul 1980-ianurie 14 pana pe 15 iunie 1982 am lucrat Grupa I 100 %. Armata 15-06-1982 pana pe 15 decembrie 1983. Angajat 10 ... (vezi toată discuția)