avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Decizia interna a unitatii
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Decizia interna a unitatii

Reglementari privind semnarea deciziei interne a unei institutii publice in cazul in care unitatea nu are jurist.
Semneaza numai directorul institutiei care este de fapt si persoana care decide (de fapt decizia este a consiliului de administratie, iar directorul este presedintele consiliului de administratie) sau trebuie sa semneze si o alta persoana alaturi, si daca raspunsul este "da" cine este acea persoana care trebuie sa semneze alaturi de director

Alte discuții în legătură

Adeverinta salariu ankalaura85 ankalaura85 Cine are dreptul sa semneze o adeverinta de venit in afara de director general, inspector resurse umane, contabil, consilier juridic? Cumva si un functionar ... (vezi toată discuția)
Trebuie semnate dupa venirea din concediu ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! In urma unui control s-a constatat ca unele Decizii emise de directorul institutiei noastre publice nu au fost semnate si de jurist. 1. - ... (vezi toată discuția)
Procedura decizie interna say say Are cineva un model de decizie, ordin (pentru reglementari interne, administrative) emise de catre Oficiul Juridic din cadrul unei Institutii. (vezi toată discuția)