avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare masina

Am cumparat o masina din Olanda de la un cetatean roman cu domiciliu in Romania ! In actele originale ale masini este trecut el cu adresa de Romania ! Dupa efectuarea contractului de vinzare cumparare masina a fost adusa in tara pe platforma ! Am inmatriculat-o provizoriu si acum vreau sa o inmatriculez definitiv ! Am efectuar RAR si la primarie imi solicita fiscal de la proprietar ( repet e roman cu domiciliu in Romania) ! Nu am fiscal ! Cum pot proceda ca sa inmatriculez masina ?
Ultima modificare: Luni, 20 Iulie 2015
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:11, 20 Iulie 2015
Fara fiscal nu puteti inmatricula masina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, dacă cumperi o mașină de la o companie care aduce ... Cole86 Cole86 Buna ziua, dacă cumperi o mașină de la o companie care aduce mașini din străinătate,când trebuie sa îți elibereze certificatul fiscal: pe loc sau ... (vezi toată discuția)
Prima inmatriculare gologusioana gologusioana Buna seara! Va prezint in cele ce urmeaza situatia mea: -fiul meu, salariat in cadrul ONU a activat in Olanda, tara in care a achizitionat in 2009 un ... (vezi toată discuția)
Ce fel de tara e asta? emil6702 emil6702 Am cumparat un auto adus din afara. I-am facut RAR-ul, ITP-ul, insa la Primarie sunt obligat sa aduc eu vanzatorul pt ca nu s-a inregistrat cu el si trebuie sa ... (vezi toată discuția)