avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Termen depunere Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Termen depunere Revisal

Termenul pentru depunerea Revisal este 27.07.2015? (majorare cu act adtitional cu 01.07.2015)
Cel mai recent răspuns: niko79 , utilizator 17:53, 20 Iulie 2015
Ultima zi este 29.07.2015.
Nu sunt 19 zile lucratoare?
Intr-adevar , sunt 19 zile lucratoare, insa potrivit art.2553 C.,civ., prima zi si ultima nu intra in calcul.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare marire salariu in revisal ramo1305 ramo1305 Buna ziua, am o problema la care nu ii gasesc rezolvare si ma nevoie de ajutor. Am inteles ca inregistrarea in Revisal pentru marirea salariului de la 1 ... (vezi toată discuția)
Inregistrare decizie colectiva RuxandraLarisa RuxandraLarisa Buna ziua!Am citit intr-un articol cum ca decizia colectiva de modificare a salariului minim pe economie(din 01.07.2015) ar tb inregistrata in Revisal pe ... (vezi toată discuția)
Decizie colectiva salariul minim pe economie 2015 alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, 1. Contractele suspendate ccc se includ in decizia colectiva, sau se face AA la decizia de incetare suspendare (peste 2 ani)? 2. In cazul ... (vezi toată discuția)