avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Executare silita ANAF, pentru recuperare debit AJPIS
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Executare silita ANAF, pentru recuperare debit AJPIS

Buna ziua,
Revin cu o intrebare legata de data aceasta, de somatia primita de la Anaf. Dupa ce in ianuarie am primit din partea AJPIS o decizie de impunere pentru recuperare debit 503 lei, am facut contestatie pe care am trimis-o recomandata si cu confirmare de primire, undeva in martie-aprilie. Nu am primit niciun raspuns.....am trimis contestatia prin posta, deoarece atunci cand am fost la AJPIS pt a primi lamuriri, mi s-a spus ca va trebui sa restitui suma si nu am ce face cu legea 126/2014- amnistierea fiscala. Tot pe site-ul ajpis a fost publicat un comunicat in care se precizeaza ca trebuie facuta cerere cu privire la scutirea de la plata a debitelor .Ce pot face???? nu am cum sa restitui aceasta suma, chiar daca nu este chiar mare... am doi copii mici, veniturile ambilor soti sunt minimul pe economie, si avem si rata la prima casa. Cum executa silit Anaf-ul? mi se vor opri banii pe luna viitoare? am 15 zile la dispozitie pt a introduce contestatie in instant judecatoreasca competenta. ce ma sfatuiti sa fac???
Cel mai recent răspuns: nicolalu , utilizator 18:55, 20 Iulie 2015
Executarea poate avea loc prin proprire pe salariu (1/3 din salariul net ).

Daca stiti sigur ca nu datorati acei bani, atunci contestati in instanta.
de luat, am Iuat acei bani, dar fara ca eu sa gresesc prin aducerea de documente false sau altceva. functionara a gresit si am primit in plus pe o luna suplimentul de crestere copil. eu in contestatia formulata, rugam macar aprobarea esalonarea datoriei.
va multumesc pt timpul acordat si bunavointa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ccc calculata gresit. se aplica legea amnistiei? nicolalu nicolalu buna ziua, sunt o mamica aflata in cresterea copilului si ma confront cu urmatoarea situatie, pe care, daca este posibil, va rog sa ma sfatuiti cum sa ... (vezi toată discuția)
Restituire indemnizatie crestere copil ioanaina ioanaina Buna ziua, in perioada 12.2008-11.2010 am beneficiat de indemnizatie crestere copil, pe aceasta perioada nu am suspendat PFA-ul si in lunile mai-septembrie ... (vezi toată discuția)
Legea 126/2014 - pe cine amnistiaza de fapt? Daniela_Y Daniela_Y Buna ziua, Va rog, imi puteti spune pe cine amnistiaza de fapt aceasta lege? Este foarte interpretabila, in functie de partea pe care te afli - mama sau ... (vezi toată discuția)