De curand am castigat un proces cu IPJ.Concret: am fost amendat,mi s-a suspendat permisul de conducere,am pierdut la fond dar am castigat definitiv si irevocabil la recurs.
Acum,ca sa-ntorc un pic cutitul in rana vreau sa-i dau in judecata si sa-i oblig la plata cheltuielilor de judecata pe care le-am avut cu ocazia procesului.Suma nu e mare,dar de amorul artei vreau sa-i zgandar un pic.Asta e, orgoliu nemasurat...
Am avocat,dar mi-e un pic rusine sa-i cer sa-mi faca actiunea.Nu ma intelegeti gresit,dar avocatii privesc problema dintr-un punct de vedere putin diferit,adica las-o asa,bucura-te ca ai castigat,ca ti-ai luat permisul inapoi,nu mai face valuri...
Insa,eu sunt putin altfel si-mi si place sa ma joc un pic cu ei.N-am nimic de pierdut si nici nu cred in razbunari pentru chestii asa banale.Nu ca n-ar face militienii asa ceva,dar au ei alte belele pe cap.
Si chiar daca ar face,ok,n-au decat sa-ncerce.
Acum,actele doveditoare sunt la dosar(facturi,chitante,devize,proba stiintifica,etc).
Spuneti-mi va rog care mai este acum temeiul legal,ca nu mai inteleg nimic acum cu noile coduri.274 cod civil?
Si pentru judecata in lipsa 242 alin.2?
Va multumesc!