avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am nevoie sa inteleg ce inseamna urmatoarea solutie
Discuție deschisă în Executare silită

Am nevoie sa inteleg ce inseamna urmatoarea solutie

Cand e vorba de un proces civil, cu un creditor si un debitor, ce inseamna urmatoarele pentru debitor?
"Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea având ca obiect „învestire cu formulă executorie”. Învesteşte cu formulă executorie titlul executoriu. Fără cale de atac."
Cel mai recent răspuns: sierra , utilizator 10:16, 23 Iulie 2015
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Debitorul urmează sa fie executat silit. După investire, se va adresa unui executor în vederea executării silite a debitorului.
Iar daca nu are bunuri/proprietati si nici venituri, face puscarie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna si cum s-ar traduce dany98 dany98 Materie: Civil Obiect: investire cu formulă executorie Stadiu procesual: Fond Părţi Nume Calitate parte xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Creditor ... (vezi toată discuția)
Executare silita ContSters140523 ContSters140523 Tip solutie: Admite cererea Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de X, pentru creditoarea si privind pe debitoarea ME. Încuviinţează executarea ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare? ciprianbc ciprianbc buna ziua uitanduma pe site-ul judecatoriei bacau am gasit un proces pe numele meu ,fatade care nu am stiut nimic,procesul pe site este asa: Nr. unic (nr. ... (vezi toată discuția)