avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... despre hotararea judecatoreasca
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

despre hotararea judecatoreasca

Buna, am avut luna trecuta proces de divort cu minor in care sunt ca parata, si sa anuntat, defapt a anuntat judecatoarea ca voi fi avizata prin posta cu ceea ce sa hotarat. Pe net sa afisat pe scurt cu ceea ce sa hotart, scrioasa nu am primit-o inca, poate nici nu o voi primi pana in septembrie, deci inca nu sunt chiar divortata cu acte in regula nu? sotul meu e plecat in italia din anul trecut din noiembrie si nu a sunat niciodata sa intrebe de fetita noastra in varsta de 2 ani, nici el si nici socrii mei nu au sunat, a trimis pentru fetita doar alocatia de la statul Italian. am sunat sotul acu cateva luni si mi.a spus ca in august vine sa duca fetita la socrii acasa pentru o luna, si i.am raspuns ca nu suntem inca divortati, intrebarea e urmatoarea, daca nu suntem inca divortati cu acte si el vine in oras la mine sa duca fetita la el acasa, fetita nu la vazut de aproape un an si mai mult ca sigur va fi ca un strain pentru ea, pot sa nu ii dau fetita? doar dupa ce se finalizeaza divortul si cand va avvea doar dreptul va vizita? va multumesc si va doresc o zi racoroasa!
Cel mai recent răspuns: patriciabota , utilizator 13:03, 21 Iulie 2015
Pana la momentul in care hotararea de divort nu ramane definitiva, nu sunteti divortati legal.
si sunt obligata sa ii dau fetita sotului meu pe o luna de zile? sau pot sa nu il dau ? doar dupa ce se hotareste divortul? daca iar in caz ca nu vreau sa il dau ce se poate intampla?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare avocat dariaconstantin dariaconstantin Bună ziua, sper ca cineva sa.mi dea o soluție la următoarea situatie: Am început procesul de divorț, eu sunt plecat în străinătate și am angajat un ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog Victoria29 Victoria29 Buna ziua,s.a facut o plangere penala impotriva mea in urma cu aprox. o luna si jumatate,am angajat un avocat intre timp pt. aparare,astazi am fost sunata de ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru a castiga custodia copilului printr-un divort? stef82max stef82max buna,sunt casatorit de 4 ani,dar din pacate acu un an sa rupt,avem o fetita de aproape 3 ani nascuta in strainatate,pana anul trecut am locuit impreuna,cand in ... (vezi toată discuția)