avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Vanzare imobil achizitionat prin Prima Casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Vanzare imobil achizitionat prin Prima Casa

Bună ziua,

Vă contactez în legătură cu o problemă și anume: vânzarea unui imobil achiziționat prin programul Prima Casă.

Știu că un astfel de imobil nu se poate înstrăina în primii 5 ani de la achiziționare, însă am aflat că poate fi posibil acest lucru printr-un document eliberat de Ministerul Finanțelor Publice.

Vă rog să-mi spuneți care este procedura în acest sens, ce documente trebuie prezentate.

Aștept cu interes răspunsul dumneavoastră!
Mulțumesc!

Cu considerație,
Anca Țapu

Alte discuții în legătură

Executare imobil prima casa DanaBM DanaBM Buna seara! Spuneti-mi va rog daca un imobil luat prin Prima casa poate fi executat dupa 5 ani de la achizitionare de o alta banca unde exista o datorie pentru ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament obtinut prin programul "prima casa"? roscalucian roscalucian se pot inchiria legal apartamentele obtinute prin programul \"prima casa\"? (vezi toată discuția)
Vanzare apartament luat prin programul prima casa euggen23 euggen23 Buna ziua tuturor, am o nelamurire in caz ca ma pueti ajuta. Prin februarie-martie 2010 am cumparat un apartament prin prima casa, iar acum as ... (vezi toată discuția)