In perioada urmatoare vreau sa schimb niste BTC(bitcoin) in EUR/USD. Deci voi primi valuta in contul meu bancar. Este vorba de aproximativ 30,000 USD.
1) As dori sa stiu daca autoritatile ar putea sa se autosesizeze pentru aflarea provenientei acestor bani, respectiv BTC?
2) Am niste cunostinte cunostinte invidiose pe succesul meu din ultima perioada, ce s-ar putea intampla daca ma vor raporta la autoritati spunand ca fondurile ar fi facute ilegal?
Dar daca fac de exemplu 3 tranzactii de 10,000 Euro in 3 luni este ok? Se tine cont cati bani vin in cont pe luna, sau se tine cont doar de marimea unei tranzactii?
Sa deti si sa tranzactionezi BTC nu este ilegal. Autoritatile vor cere informatii despre modul in care am facut acei BTC?
Online business
Brudici
Salut.
Impreuna cu un prieten as vrea sa deschid un website international de intermediere/vanzare/cumparare de bunuri virtuale. Am intrebari in legatura cu ... (vezi toată discuția)
Aport firma
PUFACONT
Multumesc mult pentru raspuns.
La o societate patronul crediteaza firma co o suma sa zicem aproape lunar cu 20.000 sau 30.000 lei in functie de necesitate ... (vezi toată discuția)