avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Autosesizare autoritati-Tranzactii bancare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Autosesizare autoritati-Tranzactii bancare

In perioada urmatoare vreau sa schimb niste BTC(bitcoin) in EUR/USD. Deci voi primi valuta in contul meu bancar. Este vorba de aproximativ 30,000 USD.
1) As dori sa stiu daca autoritatile ar putea sa se autosesizeze pentru aflarea provenientei acestor bani, respectiv BTC?
2) Am niste cunostinte cunostinte invidiose pe succesul meu din ultima perioada, ce s-ar putea intampla daca ma vor raporta la autoritati spunand ca fondurile ar fi facute ilegal?
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 08:17, 23 Iulie 2015
Pentru ca nu am platit taxe pe acei BTC. Ii am de mai demult cand pretul era mic, si am facut si traiding pe net cu ei.
Și marmota împacheta ciocolată. Cine v-a spus că aici pe site sunt idioți, v-a cam mințit.

Dacă cineva v-a propus să faceți o astfel de tranzacție, fugiți mâncând pământul . Știu că au fost tentative de spălare de bani, pe această schemă. Au eșuat. :D
Eu pot sa demonstrez ca ii am demult, si am si tranzactiile care demonstreaza cati am facut in plus si pe ce situri, am data tranzactiilor.
Deci ma intereseaza sa ii schimb in valuta si sa nu platesc taxe, ca mi-a zis cineva ca ar trebui platit 19%
Asta ar fi evaziune fiscală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Online business Brudici Brudici Salut. Impreuna cu un prieten as vrea sa deschid un website international de intermediere/vanzare/cumparare de bunuri virtuale. Am intrebari in legatura cu ... (vezi toată discuția)
Aport firma PUFACONT PUFACONT Multumesc mult pentru raspuns. La o societate patronul crediteaza firma co o suma sa zicem aproape lunar cu 20.000 sau 30.000 lei in functie de necesitate ... (vezi toată discuția)
Cont banca transilvania blocat alexarpad2003 alexarpad2003 Salutare, Ieri (24.08.2015) am facut doua transferuri bancare catre o firma ce vinde moneda virtuala BITCOIN, mentionez faptul ca am mai facut fara nici o ... (vezi toată discuția)