avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cerere incetare CIM cu acordul partilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cerere incetare CIM cu acordul partilor

Un angajat solicita incetare CIM cu acordul partilor incepand cu 01.08.2015.
Dar 01.08.2015 fiind o zi nelucratoare cu ce data se va face decizia de incetare CIM?
Stiu ca in REVISAL inregistrez pe 01.08.2015 si o transmit luni pe 03.08.2015.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:20, 21 Iulie 2015
Fara nicio problema puteti depune/transmite REVISAL-ul la ITM in data de 03.08.2015.
Incheierea sau incetarea unui contract individual de munca (CIM) se poate face si cu o data care pica intr-o zi nelucratoare.
Intrebarea era: daca cererea a fost inregistrata azi, eu in ce data pot emite decizia de incetare? O pot face maine cu incetarea de pe 01.08? Sau o pot face pe 31.07 cu incetarea pe 01.08? Sau data emiterii deciziei trebuie sa corespunda cu data incetarii?
Angajatul in perioada 24-31.07.2015 isi va efectua zilele de CO, iar contractul inceteaza pe 01.08.

Puteti emite decizia cu data de maine sau cu data de 31.07.2015, iar incetarea sa se faca in data de 01.08.2015.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal - incetare cim mitrofan emilia mitrofan emilia Buna ziua. Care este data corecta de incetare CIM? Am urmatoarea situatie: ultima zi de munca este 31 iulie si deci in decizie trec începând cu 01.08.2019 ... (vezi toată discuția)
Revisal pt incetare cim prin demisie art 81(7) florinita florinita Am un angajat pt care inceteaaza cim cu 01.07.2011 cf art 81 alin 7 codul muncii republicat. 1) Revisal nu este actualizat. Motivul incetarii in revisal este ... (vezi toată discuția)
Data emitere decizie de concediere cf. art. 65 (1) ela-ela ela-ela Buna ziua, As dori o lamurire asupra urmatorului aspect: In perioada urmatoare la soc. unde activez urmeaza sa se faca concedieri indiv.. Preavizul ar ... (vezi toată discuția)