buna seara! sunt medic , prestez activitate medicala de ambulator in CMI ( cabinet medical individual) aflat in contract cu casa de asigurari de sanatate. Sunt si angajata cu contract de munca in spital, care are ambulator integrat. Coordonatorul sectiei in care lucrez imi cere sa fac ore si in policlinica spitalului, desi am semnat o declaratie la Casa de asigurari de sanatate prin care ma oblig sa nu am alt contract cu casa , cu niciun furnizor de servicii medicale, pe perioada contractului deja existent. Vreau sa stiu daca are o baza legala sa imi ceara asa ceva, pentru ca a devenit extrem de insistent si chiar amenintator. Multumesc.
Solicitati coordonatorului sectiei, in scris, cu nr. de inregistrare/ data la registratura spitalului (eventual sa scrie si sa semneze in fisa de post) sa dispuna tot in scris, cu nr. de inregistrare/ data, sa lucrati si in policlinica, mentionanad actul normativ, national care reglementeaza acest lucru. Mentionati in solicitarea dvs. ca ati dat deja o declaratie pe propria raspundere la CASJ si vi s-a atras atentia ca nu este legal sa aveti si un alt contract.