avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributii PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributii PFA

Buna ziua, o PFA a inregistrat la infiintare o declaratie 070 cu contributiile de personal trimestrial. Contabilul a depus declaratia 112 lunar si plata s-a facut tot lunar. Este in regula sau trebuie depuse rectificative la 112 trimestriale?

Alte discuții în legătură

Contributii trimestriale cri5tina cri5tina Buna ziua, o PFA a inregistrat la infiintare o declaratie 070 cu contributiile de personal trimestrial. Contabilul a depus declaratia 112 lunar si plata s-a ... (vezi toată discuția)
Infiintez pfa, ce datorii salariale am MOCANU DOINA MOCANU DOINA Buna dimineata, Incepand cu luna ianuarie 2014, infiintez un cabinet. Voi avea si o salariata. Va rog sa-mi spuneti, care sunt \\"pasii\\" pe ... (vezi toată discuția)
Total confuz: formularele 010 si 112 teodor-andrei teodor-andrei Buna seara, Am un PFA din aprilie 2013 in sistem real. Nu am angajati. Vorbeam azi cu cineva care imi spune ca ar fi trebuit sa depun formularul 010 la ... (vezi toată discuția)