avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

Buna ziua,am o intrebare.Momentan sunt in concediu de sarcina si lauzie pana in luna august,dupa care imi voi da demisia deoarece nu beneficiez de concediu de crestere a copilului,si optez pentru stimulentul de insertie.Am deasemenea 10 zile de concediu de odihna neefectuate pentru anul in curs.Cum anume trebuie procedat in acest caz?dupa concediu de sarcina si lauzie ,sa fiu trecuta in concediu de odihna si abia pe urma sa depun dosarul pentru stimulent?sau se pot cere banii aferenti acestor zile de concediu,in cazul demisiei si daca da in baza carei legi?Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:55, 22 Iulie 2015
Indepliniti conditiile de acordare a stimulentului de insertie ?

Daca incetati c.i.m. , atunci zilele de CO neefectuate se compenseaza in bani la incetarea acestuia, conform art.146 alin.3 C.mun.
Sotul meu vadepune actele pentru stimulent,deoarece el se incadreaza.
Atunci trebuie depuse actele pentru stimulent cu ziua in care imi inceteaza mie concediu de sarcina?
Intr-adevar, imediat cum a incetat concediu de maternitate , sotul dvs poate depune actele pentru acordarea stimulentului de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la plata zilelor de concediu odihna existente in contract in cazul demisie DELPH DELPH Buna Ziua, Doresc sa stiu in cazul in care mi-am incetat contractul de munca in 17 august 2015 dupa incheierea concediului de maternitate in care am ramas din ... (vezi toată discuția)
Co de odihna in cazul suspendarii cim pt co ingrijire copil carmin72 carmin72 Buna ziua! Cum se efectueaza co de odihna in cazul salariatului care-si suspenda contractul de munca pentru co de ingrijirea copilului? De pilda, salariatul A ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna avocatnetforumuser avocatnetforumuser Buna seara, In conditiile in care iti dai demisia, zilele de concediu pentru luna in care inceteaza contractul de munca ti se platesc? Multumesc. (vezi toată discuția)