avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu odihna

Buna seara,

In conditiile in care iti dai demisia, zilele de concediu pentru luna in care inceteaza contractul de munca ti se platesc?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:26, 7 Iunie 2019
In situatia in care inceteaza c.i.m., zilele de CO neefectuate se compenseaza in bani,potrivit art.146 alin.3 C.mun.
Se pun si cele aferente lunii in care inceteaza c.i.m.? Sau doar pentru lunile anterioare lunii de incetare?

Cornel Vasile a scris:

In situatia in care inceteaza c.i.m., zilele de CO neefectuate se compenseaza in bani,potrivit art.146 alin.3 C.mun.

Se compenseaza toate zilele de CO neefectuate , aferente perioadei lucrate la acel angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract pe perioada determinata claudiabm claudiabm in iulie 2012 m-au anuntat ca se restructureaza postul de asistent de farmacie, dar m-au chemat inapoi pe perioada determinata, 3 luni si pe urma inca 3 luni. ... (vezi toată discuția)
Plata zilelor de concediu System03 System03 Buna seara! In cazul in care imi dau demisia de la locul de munca dupa aproximativ 2 luni si jumatate, am dreptul sa mi se plateasca zilele de concediu ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca pe perioada nedeterminata si lichidarea acestuia. I0ana89 I0ana89 As vrea sa stiu care sunt beneficiile angajatului ,la incetarea contractului de munca.Ce trebuie sa-i fie platit, daca acesta inceteaza raporturile de munca ... (vezi toată discuția)