avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Contributii drept de autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Contributii drept de autor

Care va fi suma de plata la CASS (pentru 2015) in cazul unei persoane care obtine exclusiv venituri ocazionale in baza unor contracte de proprietate intelectuala, respectiv: 1. mai- 600 lei- brut;
2. iulie- 500 lei
3. octombrie- 400 lei.
Dar contributiile beneficiarului?

Alte discuții în legătură

Contract civil de prestari servicii denisa_r denisa_r Buna ziua. Am incheiat un contract civil de prestari servicii si as dori sa stiu de trebuie sa platesc urmatoarele contributii CAS, CASS si somaj, din moment ... (vezi toată discuția)
Contributii 2016 pentru contract de mandat asociatie de proprietari emaio emaio Buna ziua. As dori sa stiu ce contributii se platesc in 2016 pentru contractele de mandat pentru o asociatie de proprietari, pentru presedintele asociatiei, ... (vezi toată discuția)
Venituri din drepturi de proprietate intelectuală ancapuia24 ancapuia24 Sunt insarcinata in 26 de saptamani (voi naste in luna martie 2015) Realizez venituri din doua surse: a. Contract individual de munca venit net 2104 lei ... (vezi toată discuția)