avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Termen pentru raspuns la plangerea prealabila
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Termen pentru raspuns la plangerea prealabila

buna ziua,

in ce termen ar trebui sa raspunda cineva dupa depunerea unei plangeri la procuror?
in cazul meu au trecut aproape doua luni si nimeni nu zice nimic :( ce e de facut?
Cel mai recent răspuns: cassy , utilizator 20:33, 22 Iulie 2015
sa intrati in audienta la procuror si sa il intrebati care e stadiul dosarului sau sa puneti aceeasi intrebare printr-i solicitare scrisa cu nr de inregistrare in dublu exemplar la registratura/ procurorul de serviciu al parchetului respectiv.
cu stima. cassy

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o problema cu o batae de acum un an cu un dosar la parket vicentiub3st vicentiub3st buna ziua acuma un an am avut probleme cu uni cu o batae eu sunt victima dosarul asta acum e la parket de un an si de fiecare data cand ma duc sa vad daca il ... (vezi toată discuția)
Politist lenes robertsega32 robertsega32 pe la inceputul anului am facut o plangere penala. Prejudiciul este destul de mare (vreo 50.000 euro). S-a deschis dosar penal la parchet (mi s-a comunicat) ... (vezi toată discuția)
Am formulat o plangere penala insa nu am fost chemati la audieri.ce putem face? victoria75 victoria75 Suntem un grup care am depus o plangere penala la DICOT impotriva unor persoane acum um an de zile.DICOT-ul mi-a confirmat in scris ca aceasta plangere a ... (vezi toată discuția)