avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am o problema cu o batae de acum un an cu un dosar la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am o problema cu o batae de acum un an cu un dosar la parket

buna ziua acuma un an am avut probleme cu uni cu o batae eu sunt victima dosarul asta acum e la parket de un an si de fiecare data cand ma duc sa vad daca il mai baga in proces spune ca mai are de facut cateva investigati si tot ma amana acum 2 luni miam pus si avocat si el la fel spune vreau sa stiu de ce dureaza atat eu ma gandesc ca persoane respsctive care mau batut au relati la procurorul unde am dosarul va rog ajutatima va multumesc#-o
Avocatul dvs ar trebui sa depuna toate diligentele sa afle in ce stadiu sunt actele de cercetare.
Acestea pot dura chiar un an .E important ca adevarul sa iasa la iveala iar faptuitorii sa suporte rigorile legii , aplicandu-se sanctiuni penale in acest sens.


Mergeti insotit de avocatul dvs si interesati va de stadiul actelor de cercetare.Succes.
Solicitati in scris stadiul lucrarilor la acest dosar si motivul pentru care se tergiverseaza solutionarea plangerii dvs.Inregistrati cererea la Parchet.
Incercati sa intrati in audienta si la Primul Procuror al respectivului Parchet, pe acest aspect.

Av.Cermak
deci eu unu nu am mai avut treaba cu asa ceva adika cu tribunalul eu de atunci cand sa intamplat bataia aia eu am fost internat am certificat medico legal de 6 zile ma tinut 2 zile sub supravegerea lor in spital am fost lovit cu ranga peste mana asa si akum vreau sa stiu ce pretenti sa cer de la eii ??????????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcursul unui dosar penal de circulatie cu permisul suspendat si cat dureaza tanasailiecristian tanasailiecristian buna ziua am fost depistat in trafic in data de 13 aprilie ca am condus un autoturism cu permisu suspendat si mi sa intocmit dosa de cercetare penala,stie ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati sa gasesc o cale legala prin care sa oblig ... Camelia63 Camelia63 Va rog sa ma ajutati sa gasesc o cale legala prin care sa oblig procurorul de caz sa imi finalizeze o plangere penala din 2013 care are urmatorul parcurs: - ... (vezi toată discuția)
dosar penal pentru alcol am un dosar de un an jumate pentru alcolemie intru cat nu a fost vina mia am luat fapta asupra mia pentru ca am fost influentat de catre oranele de politie ... (vezi toată discuția)