avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Incident cu o persoana pentru un loc de parcare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Incident cu o persoana pentru un loc de parcare

Buna ziua. Astazi am avut parte de un incident cu o persoana care sustinea ca locul de parcare pe care voiam eu sa pun masina i se cuvenea lui pentru ca vorbise inainte cu cel care era parcat acolo, desi locul de parcare nu este domeniu public. Dau sa pun masina acolo, incearca si el sa dea cu spatele desi ma vedea ca eu aproape intrasem in parcare. La un moment dat sotia lui deschide portiera aproape de masina mea cat sa nu mai pot da cu spatele. Ma opresc, el da masina in fata, se da jos si vine spre masina mea. In acel moment am blocat usile masinii si el a inceput sa-mi dea oglinda peste cap, incerca sa o scoata din carcasa, dupa s-a dus la stergator si l-a ridicat. Eu am scos telefonul ca sa il filmez, am prins putin cum ridica stergatorul si dupa s-a dus la oglinda din dreapta si a efectuat aceleasi manevre, incercand sa imi scoata oglinda din carcasa. Dupa putin timp am sunat la politie si am asteptat 20 de minute, timp in care respectivul a si plecat, dar inainte sa plece mi-a zis ca sunt prost si m-a injurat. La sosirea politistilor am explicat situatia, dupa care mi-au cerut datele si s-au dus la o clinica din apropiere unde mi-a spus respectivul ca ma asteapta cu politistii (desigur...a spus-o intr-un mod ironic, probabil credea ca eu nu am avut curaj sa sun la 112). Dupa ce am dat datele le-am aratat materialul video, l-au vazut pe respectivul si s-au dus la clinica. Peste vreo 10-15 minute m-a sunat un politist si mi-a zis sa merg la politia municipala. Am ajuns acolo si mi-a cerut sa arat materialul video si respectivului. I l-am aratat si dupa politistul mi-a spus sec: "Gata, asta-i tot. Sunteti liber. Drum bun!" in timp ce scria un proces verbal, cred. M-a pus pe ganduri felul cum mi-a zis acest lucru, parea dubios...

Acum, intrebarea mea: pot verifica in vreun fel daca respectivul a primit amenda sau pur si simplu a primit avertisment???
Cel mai recent răspuns: fixi , utilizator 19:03, 22 Iulie 2015
Locul de parcare este pe domeniul public, am gresit in postare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am lovit foarte ușor o altă mașină în timp ce dădeam cu spatele. am lăsat pe parbriz un bilet cu numărul meu de telefon, ce mă sfătuiți să fac în continuare? petr3 petr3 Buna seara. Azi am dat cu spatele si am lovit foarte usor fata la o masina, in urma impactului indoindu-se in mijloc placuta cu nr de inmatriculare - alte ... (vezi toată discuția)
Tamponare intentionata in parcare supermarket rogerbv rogerbv Buna seara. In cursul zilei de azi, urmand sa ma intalnesc cu un prieten in parcarea unui supermarket, ma deplasam in aceasta parcare cu viteza redusa ... (vezi toată discuția)
Distrugere/ zgariat autoturism Waky Waky Buna seara, postez aici in speranta ca voi gasi cea mai buna cale de a mi se face dreptate. Acum doua seri am ridicat stergatorul unui vecin care ... (vezi toată discuția)