avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cumul de functii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cumul de functii

va rog sa imi spuneti daca pot sa fiu contabil si avocat in acelasi timp,la sc diferite.Exista incompatibilitate intre cele 2 functii?Multumesc.

Alte discuții în legătură

Compatibilitate functii IULIA30 IULIA30 Buna ziua Puteti sa imi spuneti daca ma pot angaja ca si jurist/consilier juridic la o sc daca in acelasi timp sunt si contabil/economist la o alta?Exista ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate primar ales clarias clarias Buna seara,am fost ales primar la alegerile din 10 iunie si am doua probleme: 1.sunt titularul unei intreprinderi familiale; puteti sa-mi spuneti daca pot fi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt functionar public in cadrul directiei agricole, ... csiszarluminita csiszarluminita Buna ziua. Sunt functionar public in cadrul directiei agricole, in functia de consilier superior-compartimentul proiecte. As dori sa inchei 2 contracte de ... (vezi toată discuția)