Buna ziua. Sunt functionar public in cadrul directiei agricole, in functia de consilier superior-compartimentul proiecte.
As dori sa inchei 2 contracte de munca cu timp partial la un ONG si la un SRL pe functia de consilier/expert/referent/economist in management. cod cor 263101. Ma intereseaza daca exista un cadru legal in care cele 3 functii sa fie compatibile si daca imi este permis acest lucru, fara a-mi afecta jobul principal din cadrul Directiei agricole. Mentionez ca la cele 2 joburi ar fi munca de economist -contabil. Multumesc mult!
art.96 alin.1 teza a II-a Legea 161/2003 : Funcționarii publici, funcționarii publici parlamentari și funcționarii publici cu statut special pot exercita funcții în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuțiile exercitate ca funcționar public, funcționar public parlamentar sau funcționar public cu statut special, potrivit fișei postului.
Multumesc mult pentru raspuns. Tin sa mentionez ca in domeniul privat la ONG( cu domeniul de activitate formarea profesionala si proiecte europene) sunt angajata in functia de economist , la SRL ( cu domeniul de activitate vanzari utilaje agricole, dar si proiecte europene) angajata tot in functia de economist, iar la DAJ sunt angajata in functia de consilier superior -proiecte europene si formare profesioanala. In privat eu practic conduc evidenta contabila a celor 2 firme, dar nu sunt angajata pe proiecte si nici nu elaborez proiecte .Aici nu imi este clar daca pot exercita cele 3 functii fara ca sa fie o problema de incompatibilitate. Deci domeniile de activitate sunt cam identice, doar ca functiile detinute sunt diferite. Aici nu stiu cum se interpreteaza. Poate cineva este in situatie de fata si imi poate da un sfat.