avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Se poate emite al doilea titlu executoriu ?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Se poate emite al doilea titlu executoriu ?

In ian 2007 ANAF a emis un titlu executoriu in care s-a gresit adresa. Nu s-a stiut nimic despre el. In feb 2012 Anaf-ul si-a adus aminte si in martie 2012 a emis un alt tilu executoriu pt aceeasi suma. Este valabil acest al doilea titlu executoriu, tinand cont ca a fost emis si cel din 2007 ? Nu a intervenit prescriptia ?

Alte discuții în legătură

Mod comunicare anaf sandry sandry Buna ziua Va rog sa ma informati in legatura cu urmatoarea speta : [b]ANAF[/b] comunica prin o Somatie la care anexeaza un Tilu Executoriu o suma de plata ce ... (vezi toată discuția)
Perimare / prescriere executare silita dakko84 dakko84 Buna seara, Va retin atentia cu situatia in care ma aflu. In iulie 2006 am contractat un credit de nevoi personale. Am achitat ratele la timp pana in luna ... (vezi toată discuția)
Executare silita autoturism adimar55 adimar55 Am fost condamnat la confiscarea unei sume de bani prin decizie penala in anul 2005.in anul 2007anaf a instiuit titlu executoriu aupra sumei de bani neavand ... (vezi toată discuția)