avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... finantare
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

finantare

Buna ziua,
As vrea sa-mi deschid o patiserie, va rog sa-mi spuneti ce oportunitati legale exista de a primi subventie/finantare (varsta, 47 ani) si conditiile de folosire si rambursare.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 22:36, 25 Iulie 2015
Puteti avea sansa sa primiti fonduri nerambursabile daca accesati programul "Femeia manager", desi punctajul maxim este acordat pentru productie/IT....vor fi multe proiecte depuse, dar puteti incerca.
Mai este programul pentru debutanti care debuteaza in 26 iulie, cu finantare 10000 euro, 50%.
cititi detalii pe site:
[ link extern ] /
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Iulie 2015
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru tineri cretu1 cretu1 Buna ziua, Doresc sa ma consultati in vederea accesarii unui fond potrivit pentru infiintarea unei firme de prestare servicii si anume o gradinita privata in ... (vezi toată discuția)
Fonduri guvernamentale sau europene dragv dragv Am un SRL-D - Cabinet stomatologic situat in mediul urban, am 32 ani si as vrea sa stiu daca pot accesa fonduri guvernamentale sau europene nerambursabile, ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene chiojdean chiojdean buna,tuturor as dori ceva lamuriri despre accesarea fondurilor europene. sint persoana fizica,detin o anumita suprafata de teren ce as putea sa o destinez ... (vezi toată discuția)