avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Vanzari pe piata interna
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Vanzari pe piata interna

buna ziua,

as avea nevoie de ajutor pe urmatoarea speta: la un control de TVA ni se solicita CMR-urile pentru vanzarile pe piata interna. pentru aceste tipuri de vanzari, ca si firma vanzatoare colectam doar avizele de insotire a marfii cu confirmarea de descarcare si un process verbal de predare/ primire confirmat la descarcare. este sufficient? va rog mult sa imi mentionati si legea in baza careia imi raspundeti.

va multumesc pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Urgent- retur marfa louisa louisa Va solicit ajutorul intr-o problema delicata. Intr-un proces privind un debit existent debitorul afirma in instanta ca marfa ce i-a fost livrata a fost ... (vezi toată discuția)
Livrare intracomunitara transport exworks irinuka2005 irinuka2005 Buna ziua Ma puteti ajuta cu o informatie va rog? O SC platitoare tva din Romania livreaza in Germania (la fel platitoare de tva)marfa. Transportul este ... (vezi toată discuția)
Marfa in consignatie alexs1985 alexs1985 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea situatie( cu o monografie contabile pe etape) Am primit de la un furnizor marfa in consignatie (mai ... (vezi toată discuția)