avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Drepturi proprietate castigata la licitatie
Discuție deschisă în Executare silită

Drepturi proprietate castigata la licitatie

Buna ziua,

Vin cu rugamintea de a-mi transmite un raspuns referitor la drepturile pe care le am in urma castigarii unui imobil la o licitatie. Mentionez ca deja am inceput demersurile de intabulare, urmand ca luni, 27 iulie 2015, sa primim actele de proprietate definitive.
Intrebarea mea este legata de batranica care locuia pe acel teren si care a adunat foarte multe gunoaie si caini (vreo 40). Avem dreptul sa chemam hingherii inainte de a realiza executarea silita (doamna refuza sa paraseasca locul) sau se poate considera un fel de hartuire, cainii ar putea reprezenta proprietatea ei sau un bun al ei?

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 23 Iulie 2015
eu10, utilizator

Alte discuții în legătură

Plangere penala eu10 eu10 Buna seara! De curand, am cumparat un teren cu o constructie (casa) - nefinalizata, la licitatie publica. Acolo statea o batrana care a pierdut imobilul, insa ... (vezi toată discuția)
Vecini murdari mihaidavid mihaidavid buna ziua!! am o problema.. stau la parter iar vecinii din fata noastra au strans in spatele blocului la 6-7 m de bucatarii 5 caini care miros ingrozitor si ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o curte abandonata alaturi de casa noastra Madi R Madi R Ca sa explic un pic situatia intai: curtea vecina a fost in proprietatea unor batrani (cu 4 copii), niste vecini foarte neplacuti. Curtea este abandonata de ... (vezi toată discuția)