avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala

Buna seara!
De curand, am cumparat un teren cu o constructie (casa) - nefinalizata, la licitatie publica. Acolo statea o batrana care a pierdut imobilul, insa care refuza sa plece. Astfel, am apelat la evacuarea cu ajutorul executorului, insa ne-am trezit acum, peste cateva luni, ca a depus o plangere la politie. Aceasta spune ca a fost batuta si ca i s-a dat foc la haine. De mentionat, ca a fost realizata evacuarea corespunzator si ca acolo era plin de gunoaie si caini, pe care i-a adunat in ani. Desigur, dupa evacuare, noi am inceput sa strangem si sa ii chemam pe cei de la salubritate pentru a face curat. Sincer, m-am plictisit de aceasta doamna si de acuzatiile acestea neadevarate, as vrea sa stiu care este procedura, la ce sa ne mai asteptam, dat fiind faptul ca am dus la dosar acte ce dovedesc ca contrariul plangerii. Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 22 Februarie 2016
eu10, utilizator

Alte discuții în legătură

Caut o cale legala de evacuare om (fara domiciliu) adapostit pe proprietate personala adria_bd adria_bd Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu sfaturi si lamuriri in urmatoarea privinta: Acum aproape 4 ani, o ruda de-a mamei a permis unui om nevoias sa locuiasca ... (vezi toată discuția)
La ce se incadrează acuzații nefondate, care nu se opresc doar ... CamyF CamyF La ce se incadrează acuzații nefondate, care nu se opresc doar la a mi se comunica personal (cu scandal, desigur) ci la plângeri, petiții la poliție ... (vezi toată discuția)
Aplicare amenzi stapani caini Antoanela Geaman Antoanela Geaman Scriu acest mesaj deoarece chiar mi se pare inadmisibil sa facem slalom printre fecalele de caine pe aleile dintre blocuri sau case.Mai ales ca acestea provin ... (vezi toată discuția)