avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie dosar trafic si consum de droguri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie dosar trafic si consum de droguri

Buna ziua! As dori si eu cateva sfaturi in legatura cu o citatie intr-un dosar de trafic si consum de droguri. Am primit aceasta citatie in conditiile in care fostul meu prieten a fost arestat pt droguri. Eu nu mai locuiesc in tara, sunt venita doar pt cateva zile, citatia este pentru un oras aflat la 500 km distanta de mine, iar data la care sunt chemata corespunde cu data plecarii mele, in baza biletului de avion. astfel ca e imposibil pentru mine sa ajung acolo. Cum as putea rezolva situatia? multumesc!
In ce calitate sunteti citata?
in calitate de martor
Se va emite mandat de aducere daca vor neaparat sa va audieze.
Aveti si posibilitatea de a lua legatura cu an avocat care sa vada cum sa faca in functie de ceea ce vrea procurorul.
E bine sa va prezentati, riscati amenda si sa va ia cu mandat de aducere data viitoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie fara mentiune referitoare la calitate sau obiectul cazului Nicoladd Nicoladd Buna, Am fost citat in vederea prezentarii la inspectoratul de politie Caras-Severin, fara a se mentiona ceva legat de camera la care sunt chemat, ... (vezi toată discuția)
...instiintare telefonica ...plangere penala !!??? ion-alin ion-alin ..cineva apropiat a fost sunat de catre un politist (zicea el ) de la o sectie de politie din alt judet (de la 500 km departare ) ..spunand ca a fost formulata ... (vezi toată discuția)
Citație in calitate de suspect !! sunt plecat in anglia sa vin ... Bmyra Bmyra Citație in calitate de suspect !! Sunt plecat in Anglia sa vin in România sa ma prezint sau nu ?? Ma puteți ajuta cu sfat va rog ? (vezi toată discuția)