avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incompatibilitati si conflicte de interese
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incompatibilitati si conflicte de interese

Urmeaza sa dau examen pentru un post de functionar public in administratie si am un PFA. Sunt obligat sa inchid PFA ul sau sa l suspend ori nu exista aceasta obligatie legala. Daca exista obligatia, pot s o realizez dupa eventuala numire pe functie in urma castigarii concursului, si in ce termen?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 14:21, 23 Iulie 2015
Nu sunteti obligat sa inchideti PFA-ul, daca activitatea pe care o desfasurati in cadrul acesteia nu este incompatibila cu pozitia de functionar public.
Puteți să dețineți în continuare PFA și să desfășurați activități în cadrul acesteia dacă aceste activități nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public. Accesați link-ul de mai jos, răspunsurile mele sunt valabile și pentru cei care sunt persoană fizică autorizată.
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ssm ssm1974 ssm1974 Buna ziua, va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns sunt functionar public la o primarie , sunt inspector in cadrul Serviciului intern de prevenire si ... (vezi toată discuția)
Functionar public-lamurire sabina84 sabina84 Vă rugăm să ne ajutaţi pentru lămurirea unei situaţii şi anume; un funcţionar public de la primărie poate sa fie broker în asigurări ? (vezi toată discuția)
Functionar public incompatibil cu functia de presedinte ong. ami6894 ami6894 Buna ziua, am o intrebare legata de incompatibilitatea functionarilor publici cu functia de presedinte ONG. In Ghidul privind incompatibilitatile si ... (vezi toată discuția)