avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren extravilan pentru constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren extravilan pentru constructie

Buna ziua,

Doresc sa cumpar un teren extravilan de 500 mp, cu deschidere de 10 mp in Popesti Leordeni.
Cum pot sa stiu daca voi obtine autorizatie de constructive cand va fi trebut in intravilan?
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 04:54, 24 Iulie 2015
Trebuie sa va adresati Primariei Popesti-Leordeni.
Solicitați un certificat de urbanism pentru constructie. Acesta se eliberează orișicui cere.O să vedeți regimul tehnic. , juridic și economic al terenului și dacă este în intravilan, extravilan și ce construcție puteți ridica pe el.
Daca trenul este extravilan imi apare in certificatul de urbanism si cat trebuie sa fie deschiderea pentru a putea construe cand o sa fie intravilan?
Primăria Popești Leordeni are publicată pe site harta cu zonificarea existentă la ora actuală. Până una alta, Puteți și d-voastră să verificați unde este terenul pe care doriți să-l cumpărați. Cu privire la deschiderea de 10m , eventual puteți solicita o derogare , dacă nu ar fi de ajuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea unui teren din extravilan in intravilan alin2s alin2s Buna ziua, Va rog sa imi dati cateva detalii despre cum as putea trece un teren extravilan in intravilan, pentru ca ulterior sa-mi construiec o ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism - teren extravilan nicum nicum Buna ziua! Pot obtine certificat de urbanism pentru constructia unei hale de aproximativ 500 mp, din panouri tip sandwich amplasata pe un teren aflat in ... (vezi toată discuția)
Restrictie constructie dn4 DarthVader DarthVader Buna seara, Recent am cumparat un teren in zona Popesti Leordeni cu o suprafata de 257 m^2 lipit de Sos. Oltenitei dar avand deschidere si catre o ... (vezi toată discuția)