Recent am cumparat un teren in zona Popesti Leordeni cu o suprafata de 257 m^2 lipit de Sos. Oltenitei dar avand deschidere si catre o straduta ce da tot in DN4 (Sos. Oltenitei). Ideea este sa-mi fac o constructie pe ea dar am dat de urmatoarea problema: cnadnr. Am fost zilele astea sa depun actele la ei si o doamna de acolo s-a uitat pe dosar si a strambat din nas. Mi-a zis ceva de genul ca sunt slabe sanse sa mi se aprobe cererea pentru ca a mea constructie va fi foarte aproape de axul drumului. Tin sa precizez ca de la axul drumului pana in gardul meu sunt 10.3 metri. Terenul are 15.4 m x 16.6m. Care-i faza cu textul asta ? Se poate sa detaliati ? Va multumesc !!
Solicitați un Certificat de urbanism pentru construire de la primărie și acolo vă vor fi indicate condițiile în care vă puteți ridica respectiva construcție, inclusiv distanța față de aliniament. Pentru construcție trebuie depuse actele la primărie- primarul, conform legii, emite autorizația de construire și nu CNADNR . Acesta eventual ar da un aviz, pentru anumite condiții.