avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri II
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri II

Buna ziua. As vrea sa stiu daca o II infiintata de mai putin de 3 ani care se ocupa de o mica baza sportiva, intr-o zona urbana in curs de dezvoltare, si are ca si administrator o femeie poate sa obtina fonduri nerambursabile. Gasisem fondul care avea legatura cu dezvoltarea competitivitatii dar am observat ca a fost inchis deja.Va multumesc pentru orice fel de informatii.
Cel mai recent răspuns: AlexB03 , utilizator 16:48, 27 Iulie 2015
Daca titularul II este femeie mai poate avea speranta la programul "Femeia manager", AFN in valoare de 50000 lei, 90%.Fondurile fiind limitate, trebuie sa verificati punctajul. In alte programe II nu este eligibil
Va multumesc mult pentru raspuns. Inca un lucru, in cazul in care pe baza sportiva se deschide si o scoala de fotbal pentru cei mici e posibil ca idea sa fie eligibila si intr-un alt program sau ramane problema ca este o II? Multumesc mult inca o data.
Scoala de fotbal are un alt cod caen si in acest caz se pot depune 2 proiecte, pe 2 programe diferite. Proiectele se depun pe coduri caen. Sunt foarte putine programe unde II poate aplica...Incercati sa faceti un SRL pentru scoala de fotbal.
As fi facut lucrul acesta deja, dar baza mea sportiva este deschisa pe un teren castigat la o licitatie publica pentru care platesc chirie primariei. Terenul practic este ca si al meu pentru ca am un contract pe circa 50,60 de ani deci nu e o problema. Doar ca in momentul in care am castigat licitatia, am participat ca si II, iar de curand am fost sa cer informatii la primarie dar mi s-a spus ca nu pot sa ma transform in srl, din pacate. Nu cred ca pot fi eligibila ca si II pentru invatamantul sportiv, de aceea imi venise o idee care nu stiu daca se poate aplica. Nu pot sa creez o srl intre o persoana fizica si intreprinderea mea individuala? In sensul, sa aibe doi asociati, o II si o persoana fizica, credeti ca se poate? Si in cazul in care se poate, pot sa depun oricum 2 proiecte daca II-ul (cu administrator femeie) participa la srl cu 51%? Va multumesc mult inca o data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile pentru p.f.a nerambursabil nerambursabil Buna ziua, Sunt o persoana fizica autorizata si doresc sa stiu daca pot accesa fonduri europene? Activez in domeniul depanarii aparaturii electronice si ... (vezi toată discuția)
Deschidere afacere paintball tm49lup tm49lup buna ziua. Doresc sa imi deschid o afacere Paintball, nu detin teren pentru a desfasura jocul. exista cumva fonduri europene pentru asa ceva ? stima, (vezi toată discuția)
Srl vs srl-d Slim2012 Slim2012 Va salut... Anul trecut am deshis un SRL unde sunt unic actionar, acum, am inceput sa ma documentez pe http://www.aippimm.ro despre fondurile europene ... (vezi toată discuția)