Buna ziua,
Am si eu o problema ai nu stiu cum sa o rezolv, sau daca are rezolvare in vreun fel si anume: anul trecut in luba august fiind administratorul unei societati am emis un bilet la ordin avalizat pentru o soc.com. din Constanta ca ai garantie la un contract. Nu am mai putut plati datoria drept urmare au introdus biletul in banca nu au fost bani si au inceput executarea. La o luna am primit executarea de la un birou de executare din Constanta si ne-au poprit conturile, atat mie cat si societatii.
la 2 saptamani au intrat bani si s-a inchis problema executorul executand ai cheltuielile de executare. La 3 saptamani apare o alta poprire tot pe aceeasi suma, acelasi bilet, alt executor de data asta din Bucuresti. Cei din Constanta se pare ca s-au dus la 2 BEJ-uri cu acelasi bilet. Am luat legatura cu executorul din Bucuresti si abia dupa ce i-am trimis incheierea de la bej-ul din Constanta ne-au ridicat executarea (poprirea). Anul acesta, aici apare problema mea, am primit acasa o executare pe numele meu pentru cheltuielile de executare ale executorului din Bucuresti, cel care nu a executat nimic. Am luat legatura cu ei dar au zis ca sunt bun de plata. Am intentat proces si astazi am primit o respingere din partea judecatorului invocand tardivitata mea. Va rog ajutati-ma cu un sfat, ce ar trebui sa fac, la cine sa apelez pentru ca nu am nici resurse financiare, am platit un avocat care la inceput mi-a spus ca sigur castigam dar se pare ca nu a fost asa.
Intrebarea mea este daca individul se ducea la 10 executori cu acel bilet eu plateam 10 executori chiar daca executarea se facea doar de unul. Este legal din partea lui sa mearga cu un bilet la doua birouri de executare?
Va multumesc si va rog sa m-a ajutati daca puteti!
Executarea silita
stati laura
Buna ziua,
eu sunt administrator la o societate care acum este in insolventa, dar in vremurile bune am emis un bilet la ordin in valoare de 1500 lei pe care ... (vezi toată discuția)
Dubla executare?
axellcom
Buna ziua. In calitate de admin al unui sc. am contractat o linie de credit de la o banca. am platit ratele timp de un an si jumatare dupa care datorita unor ... (vezi toată discuția)