avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Raportare REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Raportare REVISAL

Buna ziua. Cum procedez in cazul in care un angajat cu contract din ziua de azi 24.07.2015, cu data de incepere luni, 27.07.2015 m-a anuntat ca nu ma i vrea sa vina la lucru? Mentionez ca a semnat contractul si l-am raportat deja catre ITM.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:51, 24 Iulie 2015
Se face notificare cu data de luni si ii incheiati CIM-ul conf 31.3 sau il inchideti acum si la detalii unde trebuie sa treceti art puneti alte motive .
Multumesc mult. In situatia in care il incetez acum, ce documente trebuie intocmite?
Nimic.Scrieti introducere eronata in Revisal cand ii inchideti CIM ul si pe documentul din reges pe care il scoateti la imprimanta daca aveti un dosar de evidenta a lor .
Atat timp cat c.i.m a fost semnat de ambele parti nu are cum sa fie inregistrare eronata.

Solutia este incetarea c.i.m. cu data inceperii activitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara angajatorul are nevoie de semnatura sau acordul scris ... Gabigabi67 Gabigabi67 Bună seara ANGAJATORUL ARE NEVOIE DE SEMNATURA SAU ACORDUL SCRIS AL SALARIATULUI PENTRU ÎNREGISTRAREA CONTRACTULUI DE MUNCĂ LA IRM ( REVISAL, REGES), EU ... (vezi toată discuția)
S-a depus revisalul, dar angajatul nu mai semneaza cim OAV OAV Buna ziua. Am marea rugaminte de a-mi da niste sfaturi pentru urmatoarea situatie: s-a depus revisalul la itm, dar angajatul nu mai doreste sa semneze ... (vezi toată discuția)
Radiere salariat din revisal anadaniela65 anadaniela65 Am radiat contractul unui salariat.In momentul in care vreau sa radiez si salariatul imi cere sa confirm actul de identitate.(la inregistrare salariat nu am ... (vezi toată discuția)