avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisia si perioada de preaviz.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisia si perioada de preaviz.

Buna ziua! Lucrez l o firma si vreau sa imi dau demisia. Am facut vererea de demisie cu data de 22.07-20.08(perioada de pteaviz) problema este ca eu am c.o de pe data de 31.07 aceste se incadreaza in preaviz? Sau trebuie sa renunt la el pentru a termina preavizul pe 20.08?? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:13, 24 Iulie 2015
Pe durata preavizului se pot efectua zile de concediu de odihna. Prin urmare, incepand cu data de 31.07.2015 puteti intra in C.O.

Concediul de odihna nu suspenda durata preavizului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se demisioneaza? tundi tundi am o problema,va rog sa ma ajute cineva. lucrez la o firma de 1 an si acum vreau sa demisionez (vezi toată discuția)
Demisie, perioada de preaviz echivalata cu concediul de odihna Cygnet_mab Cygnet_mab Buna ziua, Am cerut desfacerea contractului de munca prin demisie cu respectarea preavizului de 15 zile. Am mentionat ca doresc ca perioada preavizului sa ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la co in perioada de preaviz? OLLIVIETTE2000 OLLIVIETTE2000 Buna ziua, lucrez la o firma ca si operator receptie clienti,iar astazi vreau sa-mi depun demisia,doresc sa stiu daca in perioada de preaviz mai am dreptul ... (vezi toată discuția)