Primaria are obligatia de a verifica activitatea asociatiei de proprietari , daca este sesizata , cu privire la respectarea in totalitate a legislatiei in vigoare? Daca nu face?
Handsu
s-o credeti dvs !!!
in peste 90% din cazuri cred ca primariile, prin biroul de relatii cu asociatiile de proprietari, nu kiau nici o masura, desi au acest atribut oferit de legea 230/2007 si consfiintit prin HG 1588/2007
am simtiti si eu acest crud adevar, cu documente justificatoare si citate din lege cu acele incalcari. mai aveau putin si dadeau si prime presedintelui pentru ilegalitatile comise :))
si au fost nenumarate postarile pe acest forum in care au aratat ca primariile nu au luat nici o sanctiune, spunind ca nu au dreptul sa o faca :(
Si atunci? Legea este facuta doar pentru unii , muritori de rand, platitori de impozite pentru salariile functionarilor , care nu-si fac datoria , din contra,incurca mai mult?Care ar putea fi demersul sa-i "indreptam"?
Handsu
SI CAND EU AM SPUS CA ASOCIATIILE SUNT CA VATICANUL, NU M-ATI CREZUT! PRIMARIILE, PRINTR-O HOTARARE A CONSILIULUI LOCAL, POT STABILI SANCTIUNI PENTRU NEDEPUNEREA IN TERMEN A SITUATIILOR ELEMENTELOR DE ACTIV SI PASIV CARE AR TREBUII DEPUSE SEMESTRIAL DE CATRE CEI CE TIN CONTABILITATEA IN PARTIDA SIMPLA SI DE AICI AR PUTEA INCEPE VERIFICARILE PRIN AUDITORII LOCALI CARE AU ACEST DREPT.DEGEABA VORBIM NOI AICI CA TOT ASA CA EI RAMANE. VREAU SA VA SPUN CA DE CATIVA ANI S-AU SCOS SI CHITANTIERELE PERSONALIZATE SI ORICAND POT SA CUMPERE UN CHITANTIER IN PLUS, INCASEAZA PE EL, OPEREAZA IN FISA DEBITORULUI SI NU-L TRECE PRIN REGISTRUL DE CASA, CREAZA PLUD IN GESTIUNE DE LA FURNIZORI SI S-AU SCOS . MAI SPUNETI CA E CRIZA...O ASOCIATIE SA AI.....
Reclamatia la primarie.
tanis
In urma reclamatie pe care am depus-o la primaria de sector,am primit raspuns ca toate aspectele semnalate de mine sunt adevarate si ca, Comitetul Executiv a ... (vezi toată discuția)