avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua - plata spitalizare in urma unui accident ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua - plata spitalizare in urma unui accident rutier

am avut un accident,eu fiind la volan , in care nepotul sotului meu ,nepotul fiind minor,statea in dreapta mea in urma impactului si-a rupt mana,a fost internat 7 zile in care a fost operat,i s-au pus tije dupa care vor fi scoase ,nu sa depus plingere,nu au avut nici un fel de pretentie,,vreau sa stiu spitalizarea urmeaza sa o platesc eu?????multumesc mult
Cel mai recent răspuns: G V , Consultant asigurari 16:47, 27 Iulie 2015
Asa ar fi normal.
Buna ziua,
Conform legii, are dreptul la despagubire pentru vatamare corporala in baza asigurarii RCA a dumneavoastra. De aceasta despagubire beneficiaza toate persoanele vatamate in accident, din toate autovehiculele implicate, mai putin soferul raspunzator de producerea accidentului. Spitalizarea se plateste tot de catre firma de asigurari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu victime ionutcmi ionutcmi Anul trecut in august am avut un accident in care sora si varul meu au fost raniti si au necesitat cateva zile de spitalizare fiecare.Tinand cont ca ei erau la ... (vezi toată discuția)
Accident rutier in timpul serviciului Dîrminã Florina Dîrminã Florina Buna ziua. Sotul meu a avut un accident rutier in timpul serviciului, mai precis este asistent medical la ambulanta si la intoarcerea de la un caz a avut un ... (vezi toată discuția)
Accident rutier, vatamare corporala grava din culpa sackzitul sackzitul Buna ziua, Acum 10zile am facut un accident rutier (in masina eram eu, sofer, si doi prieteni de ai mei, pasageri), am iesit de pe drum, si m-am rasturnat, ... (vezi toată discuția)