avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare auto prin Legea nr. 193/2015 pentru ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare auto prin Legea nr. 193/2015 pentru modificarea Legii nr. 448/2006

Buna ziua.Va rugam domnilor avocati sa ne lamuriti si pe noi daca prin noua modificare la Legea nr. 193/2015 pentru modificarea Legii nr. 448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 518 din 13 iulie 2015 si va intra in vigoare de joi, 16 iulie, la trei zile de la aparitie.
avem dreptul sa intmatriculam o masina fara sa platim taxa de inamatriculare si taxa de timbru ?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Silviu38 , utilizator 23:11, 26 Iulie 2015
Daca intruniti toate conditiile legal prevazute ,puteti beneficia de facilitatile prevazute de modificarile aduse la L nr 448/2006
Ce garantie am eu ca daca fac toate actele de inmatriculare si rar iar cei de la Anaf nu ma sucesc cu vre-o alta lege gasind anumite chichite tipice Romaniei?E bine sa ma consult cu un avocat ca sa fiu sigur pe actele care le am ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 193/2015 - demontare adaptare auto - inscriere numere definitive - persoana handicap florintb florintb Bun gasit, Am un autoturism inscris cu numere definitive in Martie 2015. Inscrierea mi-am facut-o gratuit, in baza legii 448/2006, ca urmare a unei adaptari ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare auto Costantin1981 Costantin1981 Buna ziua sotia mea este cu handicap gradul 2 mai trebuie sa plateasca taxa de înmatriculare sau rovineta mentionez ca este pensionata definitiv (vezi toată discuția)
Taxa de mediu Viomio Viomio Buna ziua, Vreau sa inmatriculez un autoturism de pe firma pe persoana fizica si trebuia sa stiu daca este platita taxa de mediu. Am fost la ANAF si mi s-a ... (vezi toată discuția)