avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vouchere de vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vouchere de vacanta

Buna ziua!

Eu lucrez in sistemul privat si nu am inteles exact dava prin promulgarea a noii legi de acordare a voucherelor sau primelor de vacanta este obligatorie la toti angajatii sau anagajatorul poate oferi aceste vouchere sau prime doar unui singur angajat la alegere. Angajatorul nu este obligat si in sistemul privat sa ofere aceste vouchere sau prime tuturor angajatilor?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:58, 26 Iulie 2015
Angajaţii din sistemul privat pot beneficia de vouchere de vacanţă sau de primă de vacanţă, pe care angajatorul le acordă în urma negocierii, iar în sistemul public, salariatii vor beneficia doar de vouchere de vacanţă nu şi de bani sau prime de vacanţă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare vouchere de vacanta elena050 elena050 Buna ziua, Voucherele de vacanta se pot acorda unui salariat in limita a 6 salarii minime brute pe an fiscal / calendaristic. Ce valoare se poate da unui ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta LIA VRANCEANU LIA VRANCEANU Buna ziua. Va rog , daca poate cineva sa ma lamureasca , deoarece eu nu prea mai inteleg nimic . S-au aprobat , de catre Guvern , normele de aplicare a legii ... (vezi toată discuția)
Voucherele de vacanta se dau pentru toti bugetarii? carmenssto carmenssto Buna ziua, Sunteti amabili sa imi spuneti, daca angajatii (bugetari) unei Directii, din cadrul Primariei Sectorului x din Bucuresti, au dreptul la vouchere ... (vezi toată discuția)