avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Frauda telefon, factura cu valoare enorma
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Frauda telefon, factura cu valoare enorma

Buna ziua! In urma unui apel international primit pe telefonul mobil, factura telefonica a fost incarcata cu suma de 90.000 (nouazeci mii) RON !!!! De la serviciul clienti mi s-a spus sa astept pana maine!? Ce trebuie sa fac in aceste conditii ?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:42, 27 Iulie 2015
Sa asteptati :) Se va rezolva, doar n-ati vorbit cu vreun klingonian aflat in alta galaxie.
mentionez faptul ca am fost sunat.....si nici macar nu am vorbit....nu se auzea nimic...nr.este +221768128646....
E numar de Senegal, cum v-or fi nimerit?!
Eu zic sa nu va-ngrijorati, valoarea facturii e absurda.
Cu toate acestea, cat a durat conversatia ?
Uffffff....=D>...in urma discutiei din aceasta dimineata cu un reprezentant al serviciuluii clienti, am aflat ca mesajul primit de la ei (ORANGE) era eronat in ceea ce priveste valoarea facturii....dar de ieri pana azi doar eu stiu ce a fost in sufletul meu...nu pot atasa mesajul sa vedeti ca nu a fost gluma...sau a fost din partea Orange?

Alte discuții în legătură

Facturare abuziva telefonie mobila m.i. m.i. Buna ziua, As dori sa contiunui discutia cu privire la factura de telefonie mobile, incarcata in mod abuziv cu mesaje enjoy divertisment pe care nu le ... (vezi toată discuția)
Factura supraincarcata zoita.moga zoita.moga Buna seara, Am o problema cu serviciul de telefonie [EDITAT]. La ultima factura primita am constatat ca am fost taxata cu o suma care nu-mi apartine. Sa va ... (vezi toată discuția)
Spargere cont webcare la o firma de telefonie mobila si incarcare frauduloasa cartela pre pay cris_74 cris_74 Saptamana trecuta am primit doua mesaje de la un numar scurt prin care sunt anuntat ca am incarcat contul unui utilizatorul pre pay cu 22,7 euro respectiv ... (vezi toată discuția)