avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Recunoastere diploma de la liceu in strainatate
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Recunoastere diploma de la liceu in strainatate

Buna ziua ,am si eu o intrebare....daca fac liceul in Italia ,diploma imi este recunoscuta la noi in tara?daca este tradusa si legalizata la notar?multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:00, 28 Iulie 2015
cred ca ar trebui sa intrebati si la Ministerul Educatiei pentru a avea raspunsuri direct de la sursa.
cu siguranta daca cineva de pe acest formum va sti sa va indrume o va face fara nici o retinere.
cu stima, cassy
Va puteti adresa Centrului Naţional de Recunoaştere şi Echivalare a Diplomelor din cadrul Ministerului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice.

Diplomele de bacalaureat obţinute în statele membre ale Uniunii Europene şi ale Spaţiului Economic European se echivaleaza automat (pentru acestea nu se dau examene de diferenţă).

Detalii : [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de bacalaureat alidiana alidiana Salut tuturor! Urmez cursurile serale in cadrul unui liceu privat, de contabilitate, din Roma, iar anul acesta dau (in sfàrsit), ultimul examen, ... (vezi toată discuția)
Traducator juridic livia_valentina livia_valentina Buna ziua, sunt de 8 ani in Spania. Am inceput si terminat facultatea de drept aici (liceul l-am terminat in Romania). Anul acesta am dobandit si cetatenia ... (vezi toată discuția)
Diplomele din eu in romania savugruicin savugruicin Am terminat 8 clase in Italia, am facut 3 ani sc. profesionala in meseria de prelucrator prin aschiere si CNC, acum ne-am intors in tara si m-am lovit de o ... (vezi toată discuția)