avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlul de proprietate al terenului nu mentioneaza ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlul de proprietate al terenului nu mentioneaza Tarlaua (Sola) si Calea de Acces. Pentru a termina cadastrul, cum se poate rectifica aceasta omisiune?

Tarlaua si Calea de Acces sunt absente de pe titlul de proprietate si procesul verbal de punere in posesie.

Ca urmare a depunerii dosarului pentru cadastru, o nota de completare privind receptionarea documentatiei cadastrale cere "adeverinta de la primarie in legatura cu vecinatatile".

Terenul e pe teritoriul Popesti Leordeni dar actele terenului sunt emise de Primaria Sector 4. Primaria Popesti Leordeni spune ca nu este emitenta actelor, deci nu le poate modifica. Primaria Secotrului 4 spune ca nu are in competenta sa modifice acte de proprietate (desi omiterea informatiei este eroarea lor la momentul emiterii actelor, in 1996).

Cum ar trebui procedat in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 18:25, 27 Iulie 2015
Comisia județeană ILFOV care a dispus eliberarea titlului de proprietate are obligația să facă aceste modificări și completări.Pe SOSEAUA Olteniței , la nr, 64, telefon 0213614048, Vă duceși la sediul respectiv cu toate documentele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare si corectare titlu de proprietate mosemari2000 mosemari2000 Buna seara! Care este procedura prin care se poate completa si corecta un Titlu de Proprietate? Istoria este urmatoarea: Titlul a fost emis in 1995 pe numele ... (vezi toată discuția)
Mod de corectare a unei erori de inscris in tp cu efecte asupra unui contract de v-c ulterior CosticaP CosticaP Buna ziua, am o speta destul de complicata (pentru mine) la care va cer un sfat. In anul 2006 am cumparat un teren extravilan. Vanzatorul mostenise terenul, ... (vezi toată discuția)
Greseli in cartea funciara Fendrihan Fendrihan am cumparat un teren in Jilava si cand sa facem certificate de urbanism, surpriza nu se poate pentru ca locul era in alta parte decat in actul original. La ... (vezi toată discuția)