avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reabilitare bloc cu fonduri UE
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reabilitare bloc cu fonduri UE

Buna ziua, am si eu o problema.Blocul mamei mele cu 8 etaje face parte dintr-un proiect de reabilitare termica incheiat cu primaria, prin fonduri UE. Reabilitarea consta in:repararea acoperisului, izolare termica a intregului bloccu polistiren de 10, inchiderea balcoanelor comune de pe scara cu termopan. Mama mea are un apartament cu 3 camere, camerele sunt dispuse pe ambele parti ale blocului, si pe fata si pe spate. Ea are facuta izolatie de 5 pe partea din spate. Primaria si asociatia au hotarat sa dea jos izolatia pusa de ea, care a costat 5000 de ron, si sa o puna pe alor. Problema e ca o pune sa plateasca la fel ca si ceilalti, ca doar o parte din reabilitare e cu fonduri ue, si restul trebuie sa plateasca ei. Mie nu mi se pare in regula sa plateasca la fel, ptr ca ea a dat bani pe izolatia facuta de ea (izolatia a facut-o ptr ca ii ploua in casa), si nu mi-se pare corect sa o dea jos, cand ar putea sa puna diferenta de 5 peste a ei. Plus ca era normal sa intrebe pe fiecare in parte daca este de acord cu aceste lucrari, si sa li se explice de la inceput. Ptr izolatia facuta de ea nu are factura sau chitanta ptr ca firma care a executat lucrarea nu i-a dat. Ce este de facut in cazul acesta? Lucrarea a inceput deja, dar nu a ajuns inca la ea. Va multumesc anticipat ptr sfaturile date.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:32, 27 Iulie 2015
1-Din expunerea dvs rezulta ca hidroizolatia executata de mama dv nu detine documente justificative
Aspectul ca mama dvs a inteles sa isi asume responsabilitatea sa execute o interventie partiala asupra partii comune de imobil-executie fara documente ,a condus la consecinta actuala de obligare la acoperirea c/v suprafata aferenta cotei indivize la fel ca restul proprietarilor
2-In conditiile in care executia modernizarii asupra imobilului de locuit in comun a fost dispusa in adunarea generala,hotararea este general valabila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme reabilitare termica Mihail Bebe Mihail Bebe Buna ziua, blocul este in proces de reabilitare termica ,in constructia blocului la balconul tip loghiein partea de jos era schelet metalic cu geam . intre ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea termica a blocurilor serbanimvest serbanimvest Referitor la reabilitarea termica a blocurilor, am citit toate discutiile din forum, dar nu am gasit nici o situatie ca a mea. Blocul in care sunt ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcon cu termopan spartacus2012 spartacus2012 Buna seara.As dori sa inchid jumatate din balconul apartamentului meu cu geam de tip termopan.Am nevoie de autorizatie de construire de la primarie ? Va rog ... (vezi toată discuția)