Buna ziua, blocul este in proces de reabilitare termica ,in constructia blocului la balconul tip loghiein partea de jos era schelet metalic cu geam . intre timp acesta e fost dat jos , s-a facut zidarie si a fost inchis cu geam termopan.
In planul de reabilitare era prevazut ca aceste balcoane sa fie inchise cu tamplarie termopan in intregime de sus pana jos iar in partea inferioara sa se placheze cu polistiren si tencuiala decorativa. Intre timp a fost dat jos rama decorativa cu geam iar zidaria balconului meu a fost placata cu polistiren si dat tencuiala iar azi mi s-a adus la cunostinata ca a fost o greseala si ca trebuie data jos placarea cu polistiren ca nu trebuia facuta pe zidaria proprietarilor.
Tin sa mentionez ca nu a discutat cu mine nici un reprezentant al firmei daca sunt de acord cu datul jos al geamului decorativ si placarea cu poluistiren .
Puteti sa imi spuneti daca dupa ce au dat jos acel geam decorativ si placand balconul firma poate veni sa dea jos placarea cu polistiren ?
Am dreptul de a cere ca lucrarea sa ramana asa cum este?
Solitia tehnica adoptata in proiectul tehnic al modificarii o puteti verifica solicitand presedintelui de asociatie sa va prezinte raportul juridic de executare modificare si eficientizare energetica condominiu care contine intreg ansamblul de etape si interventii asupra partii comune condominiu