avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj dupa mai multi ani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj dupa mai multi ani

Am divortat in 2007 dar inca nu am facut partajul cu fosta sotie, avem impreuna aun apartament. Mai pot deschide acum partajul? daca da cam cat dureaza finalizarea unui partaj? eu locuiesc in strainatate si nu-mi permit sa stau foarte mult timp in tara.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 15:47, 29 Iulie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Si daca suntem deacord, ma refer la fosta sotie, sa facem jumi juma apartamentul, dureaza mai putin partajul?
Dacă va înțelegeți, partajati la notar. Va costa mai puțin și nu durează deloc.
~ Conținut șters la cerere ~
Eu doresc ca jumatatea de apartament, in cazul in care sotia e deacord, dupa partaj sa o donez copilului nostru major. E posibil asa, cu donatia?

Alte discuții în legătură

Partaj dupa divort, cedare cota din apartament minorului DeliaSandor DeliaSandor fiul meu divorteaza.detine impreuna cu sotia un apartament la cumpararea caruia am contribuit substantial. fiul meu doreste sa doneze jumatatea lui fetitei ... (vezi toată discuția)
Donație Adakaleh Adakaleh Dacă soțul îmi donează partea lui di apartament ce drepturi mai asupra apartamentului? (vezi toată discuția)
Donatie ContSters359971 ContSters359971 Sunt divortat si recasatorit. As vrea sa donez partea mea din apartament copilului major din prima casatorie. Mai intai trebuie facut partajul sau pot face ... (vezi toată discuția)