avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii calcul concediu de maternitate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

calcul concediu de maternitate

Buna ziua,

Doresc sa imi calculati salariul pe luna iunie 2009, respectiv pe lunile aug-nov. 2009 (adica pt. toata peroada concediului de maternitate pana pe 29 nov. 09) conform datelor pe care vi le detaliez mai jos. Am inteles ca perioada acestui concediu s-a marit de la 126 de zile la 168 de zile.

Din 15 iunie sunt in concediu prenatal, de la 1 iunie pana pe 15 iunie am fost in concediu de odihna.

Salariile mele brute in ultimele 6 luni sunt urmatoarele:
dec. 08 - 3500 lei+ 1750 lei (prima) = 5250 lei
ian. 09 - 3750 lei (aici mentionez faptul ca am stat in concediu medical 10 zile de pe 19 pana pe 31 ianuarie, concediua care a fost platit 100%) Nu stiu ce se sal. brut se ia in calcul pentru aceasta luna avand in vedere acest concediu medical, eu am primit un sal net de aprox. 2630 lei pe luna respectiva)
feb. 09 - 3750 lei
mar. 09 - 3750 lei
apr. 09 - 3750 lei
mai. -09 - 3750+1875 lei (prima) = 5625 lei

Astept. un raspuns cat mai urgent posibil.

Va multumesc.

In ultimele 6 luni anterioare concediului din ianuarie am avut urmatoarele salarii:
iul. 08 - 3500 lei
aug. 08 - 3500 lei
sept. 08 - 3500 lei
oct. 08 - 3500 lei
nov. 08 - 3500 lei
dec. 08 - 3500 lei + 1750 lei prima

Am lucrat toata perioada fara niciun fel de intrerupere.

iar codul concediului medical este 06 (urgenta medico-chirurgicala)

Va rog ,de asemenea, daca puteti sa imi si detaliati calculul ca nu ma pot intelege cu contabila de la serv. care mi-a calculat un sal. net pe iunie de aprox. 2634 lei si sa imi mai calculati macar pentru luna urmatoare de concediu prenatal.

Toate cele bune.
Mariana.
Ultima modificare: Joi, 9 Iulie 2009
naiade, utilizator
Cel mai recent răspuns: naiade , utilizator 22:26, 9 Iulie 2009
pentru luna iunie in jur de 3385 lei. as avea nevoie pt un calcul corect de salariile brute si nr zile lucratoare pentru 6 luni anterioare concediului medical din ianuarie. in ianuarie am nevoie de cod cm.
In ultimele 6 luni anterioare concediului din ianuarie am avut urmatoarele salarii:
iul. 08 - 3500 lei
aug. 08 - 3500 lei
sept. 08 - 3500 lei
oct. 08 - 3500 lei
nov. 08 - 3500 lei
dec. 08 - 3500 lei + 1750 lei prima

Am lucrat toata perioada fara niciun fel de intrerupere.

iar codul concediului medical este 06 (urgenta medico-chirurgicala)

Va rog ,de asemenea, daca puteti sa imi si detaliati calculul ca nu ma pot intelege cu contabila de la serv. care mi-a calculat un sal. net pe iunie de aprox. 2634 lei si sa imi mai calculati macar pentru luna urmatoare de concediu prenatal.

Toate cele bune.
Mariana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent - calcul cuantum concediu prenatal & de lauzie pysymotura pysymotura Buna ziua, As dori va rog sa stiu exact care sunt pasii de calcul (sau daca se poate sa fiu ajutata cu calculul corect) pentru a putea afla care este ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical boala obisnuita ana55 ana55 Subiect: calcul concediu medical boala obisnuita Subiect: calcul concediu medical boala obisnuita un functionar public cu studii superioare si o vechime ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu andreea_davy andreea_davy Buna Am observat ca apar pe site calcule a salariului,dar daca se poate sa ma ajutati concret pe baza salariului meu,deoarece am impresia ca am fost ... (vezi toată discuția)