avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzare imobil de catre firma cu datorii la stat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzare imobil de catre firma cu datorii la stat

Buna seara! Caut o modalitate de a scoate din firma un imobil (teren +cladire ) in conditiile in care firma are datorii catre stat in valoare de 19.000 lei( constand in penalitati , nu debite). firma nu mai desfasoara activitate din 2012 si drept urmare nu mai este platitoare de TVA. De la un birou notarial mi s-a spus ca am nevoie de certif de atestare fiscala si nu pot sa-l obtin in 0. Nu stiu nici daca va trebui sa platesc TVA in cazul unui contract de vanzare- cumparare. daca aveti vreun sfat mi-ar fi de ajutor si v-as fi recunoscatoare
Cel mai recent răspuns: galatanu1981 , utilizator 18:12, 7 Octombrie 2015
Nu aveti cum sa il instrainati fara certificatul de atestare fiscala pe zero.
imi platesti mie o suma de bani si o preiau eu pe numele meu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de atestare fiscala lylyan lylyan Buna ziua Am un imobil pe firma si doresc sa il vand. Am inteles ca nu mai trebuie sa prezint la notar certificatul de atestare fiscala de la finante numai ... (vezi toată discuția)
Cumparare de imobil+teren valentina22 valentina22 As dori sa stiu dacanoul Cod Civil vine cu o noutate in legatura cu un fapt-vreau sa cumpar un imobil cu teren intravilan .acesta are datorii exorbitante la ... (vezi toată discuția)
Declaratia 394 razone01 razone01 Salut, sunt nou pe aici si poate ma ajutati si pe mine cu un sfat. In 2007 am deschis o firma care pana in iulie 2009 a avut activitate 0. In 2009 am ... (vezi toată discuția)