avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Renuntare la despagubire FNI: cat costa ? :(
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Renuntare la despagubire FNI: cat costa ? :(

Buna ziua . Tatal meu (individual si de pe urma mamei, decedata) fac parte din pagubitii FNI. Timp de cativa ani a facut tot ce a putut inclusiv unele plati pentru a primi ceva bani inapoi. La ultima vizita, l-am convins (dupa ce ne-am facut niste calcule...si am plans putin, desigur) sa renunte la orice suma sau pretentii . NU mai vrem nimic, nada...;)
Recent mi-a spus ca a fost sunat de acelasi "binevoitor-interfata" (un alt batran pensionar din acelasi oras) care tinuse legatura si cu alti pagubiti si care le spunea ce urmeaza sa faca sau sa plateasca si unde/cat,.... care la auzul acestei decizii a noastre l-a cam "amenintat": sa nu faca asa ceva, riscand chiar ca "Executorul sau altii de sus" sa-i blocheze sau sa-i ia chiar si pensia lui amarata, pentru a fi platiti in viitor pentru serviciile lor (???....) Tatal meu este extrem de timorat, o fire usor influientabila...si acum aproape panicat...

Va rog prin urmare sa-mi spuneti daca exista sau nu vreun temei legal care sa stea la baza acestei "amenintari" voalate referitoare la plati marunte (50 Lei, etc) pentru Executori judecatoresti sau expertize. Altfel spus, daca poate sa doarma linistit macar acum cand vrea sa renunte la orice ban si orice pretentie.....sau chiar este prins pana la moarte (si-mi va lasa mie mostenire?!) aceste "proceduri".
Nu stiu cat conteaza, dar eu unul va multumesc pentru ajutorul acordat prin intermediul acestui site. Toate cele bune!

PS - suntem cumva in pericolul de aici www.avocatnet.ro/content/for... ?????
Ultima modificare: Luni, 27 Iulie 2015
baimareanul, utilizator

Alte discuții în legătură

Extorcare, abuz, foloase necuvenite wazz wazz ce insemana viata la bloc!! vecinii de la etajul inferior au fost, zic ei, inundati de noi, dar nu au adus dovezi, nu m au chemat la fata locului, nu au avut ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata vorhei vorhei Permiteti-mi sa va supun atentiei urmatoarea problema pe care sper sa o rezolv cu ajutorul Dvs. In data de 17.03.2009 printr-o sentinta ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o firma de recuperari creante Chipette Chipette buna seara, ma confrunt cu o problema pe care nu stiu cum sa o abordez si am nevoie de un sfat avizat cat mai curand posibil.mai am doar 3 zile la dispozitie ... (vezi toată discuția)